U bevindt zich hier: Fotografie
Terug naar: Startpagina
Verder naar: Seizoenen Lente Seizoenen Zomer Seizoenen Herfst
Algemeen: Contact opnemen Copyrights Disclaimer Overzicht site PDF Updates Lettergrootte

Zoeken naar:

Fotografie

Toelichting

In dit onderdeel van onze site vindt u foto's die voor een groot deel zijn gemaakt in de natuurrijke, prachtige omgeving van Raalte. In het submenu in de linkerkolom kunt u de gewenste onderwerpen kiezen.

Elders in de site treft u foto's en filmbeelden aan van de oude Hanzestad
Kampen die daar in het heden en het verleden zijn gemaakt. U ziet bij voorbeeld foto's die in 2007 zijn gemaakt onder een azuurblauwe hemel, zoals je die zelden in Nederland en dus ook in Kampen treft. Maar u vindt hier ook oude, historische foto's van de binnenstad, de Burgel en enkele oude stadspoorten. Klik hier om naar dit deel toe te gaan.

Afbeelding: Kampen -

Foto's zelf gebruiken?

Als u één of meer foto's wilt gebruiken, neem dan via het speciale formulier contact op over de condities en voorwaarden. Het (financiële) vel wordt u niet over de neus gehaald. U krijgt dan bovendien volwaardige, grotere bestanden toegestuurd, die u in staat stellen de foto's optimaal weer te geven.Afbeelding: Rood met witte stippen -

Copyrights
Op een enkele uitzondering na zijn alle foto's op deze website gemaakt door Wim de Just. Het auteursrecht hiervan berust uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk bij Wim de Just. Het is niet toegestaan foto's die op deze site zijn of worden gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wim de Just te gebruiken in eigen publicaties, of op welke wijze dan ook te vermenigvuldigen, te gebruiken in andere websites, of op enige (ook electronische) wijze te gebruiken, te verspreiden en/of te kopiëren.


Afbeelding: Tulpen - Keukenhof -

Klik hier om naar boven te gaan.